Woonwinkels

Lifestyle komt vooral in je woning tot uiting. Je verwacht het misschien niet, maar in het Drachtster centrum zijn ook enkele bijzondere woonwinkels, die met recht tot de categorie Lifestyle behoren.

Laat je positief verrassen in Drachten

Voor moderne designmeubelen komen klanten zelfs van buiten de provincie speciaal naar Postma Interieur aan de Oosterstraat 11.

Voor elke ruimte van je woning kunnen zij de bekende designmerken laten zien, te veel om hier op te noemen.  

Valt design binnen jouw lifestyle, laat je dan adviseren door het interieurteam en om de collectie designmeubelen te bewonderen.

Postma interieur

Hebbedingetjes en meer

De Thuishaven is sinds enkele jaren aan het ‘Franse Pleintje’ (Noorderpromenade) gevestigd, In deze winkel is een breed assortiment voor het interieur te koop met o.a. glazen en porseleinen artikelen, maar ook sfeervolle verlichting, die goed in je huiskamer, keuken en slaapkamer passen.

In de Zuiderpromenade is woonwinkel De Steech gevestigd en ook in het bijna 90-jarige (!) Friesche Schathuis op de hoek Zuiderpromenade en het Raadhuisplein raak je niet uitgekeken.

Met de entree aan de Zuiderbuurt 11 én een ingang aan het Raadhuisplein, kom je in de ruime woonwinkel Van Ouds Meubelen. Een grote keuze aan meubels, verlichting en decoratie in een landelijke, industriële en stoere stijl! Een echte sneupwinkel, zoals ze ook op hun eigen website vermelden.

Leuke ‘hebbedingetjes’ en bijzondere cadeautjes voor in huis en keukenproducten, maar ook mooie, vaak handgemaakte, sierraden en kleding, vind je bij deze lokale ondernemers!

het_friese_schathuis_inzetje_1_690x540

Een begrip in Smallingerland: Lippe wonen

Lippe Wonen is een begrip in Smallingerland en in heel Friesland! Oprichter Lippe Lap startte 90 jaar geleden en zoon Aldert Lap heeft nu de leiding. De bedrijfsnaam werd modern aangepast in Lippe Wonen. Want alles wat met de bekleding van de woning – vloeren, gordijnen, behang- te maken heeft is daar te vinden!

Lippe Wonen Drachten verhuisde onlangs van het pand aan de promenade Noordkade aan de Burg. Wuiteweg, waar je voor de deur kunt parkeren.

Lippe wonen

Over vloeren gesproken

Maja Woonboerderij timmert behoorlijk aan de weg en is inmiddels een bekende leverancier van prachtige houten vloeren, parket en pvc, waar je elke dag plezier van hebt!

Na aankoop zorgt dit bedrijf dat eigen medewerkers de vloer vakkundig leggen.

In de sfeervolle woonboerderij aan het Zuid zijn trouwens ook mooie bijpassende meubelen te koop.

En als er behoefte is aan nog meer keuze in meubelen, keukens of slaapcomfort, dan zijn er nog vele woonwinkels te vinden aan de Woonboulevard aan de Marten Luther Kingsingel, waar je gratis kunt parkeren voor de deur!

Ontdek meer

Beste lezer,

Je bent op deze pagina gekomen vanuit de url Drachten wil je meemaken. Deze site is
sinds 1 september 2022 niet meer online.

In plaats daarvan is er nu Open Drachten,
een nieuw platform om de gemeente Smallingerland, Drachten en de dorpen beter op de kaart te zetten. Open Drachten wil een podium zijn voor inwoners, bedrijven, onderwijsinstellingen, en organisaties op allerlei gebied om verhalen te delen over
Smallingerland. Iedereen kan meebouwen aan Open Drachten. Het podium is van ons allemaal. In Drachten. In de Dertien Dorpen. In heel Smallingerland.