Werelds genieten in Smallingerland

Een klein stukje Italië in Drachten

Sondrio biedt je het Italiaanse tafelen in al zijn gezelligheid, eenvoud en puurheid. Gastheer Oreste weet als geen ander door zijn roots vanuit de omgeving Sondrio en ervaring in de horeca hoe hij de Italiaanse gastvrijheid en heerlijke gerechten het beste tot hun recht komen.

Kwaliteit, authenticiteit en smaak staan hoog in het vaandel bij Sondrio. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en producten bereidt chef-kok Katia de heerlijkste gerechten. De warme Italiaanse gastvrijheid voor een heerlijke, ongedwongen avond waar de tijd even stil staat.

Mediterraans genieten

Aan de Zuidkade in Drachten is Restaurant Marhaba gevestigd. Al meerdere keren verkozen tot leukste restaurant van het jaar, bij Marhaba ben je dus verzekerd van een fijne avond uit waarbij je kunt genieten van de heerlijkste gerechten uit het Mediterraans gebied. Verassende vlees- en visgerechten en diverse tajine schotels met een unieke smaak, dineren bij Marhaba is dineren zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.

Het beste Arabische eten, gewoon in Smallingerland

Genieten van de lekkerste gerechten uit de Libanese en Palestijnse keuken en dat gewoon in Drachten. Restaurant Nazareth heeft een zeer uitgebreide menukaart waar voor ieders wil wat op staat en je kunt genieten van smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd. Een Arabische avond uit samen met familie of vrienden.

Een reis naar Azië

In hokjes denken daar doen ze bij Molino niet aan. Omdat ze vinden dat je de hele dag moet kunnen genieten van heerlijk Aziatisch eten kun je bij de lunch ook al genieten van de gerechten van hun all day kaart. Sushi, sashimi maar ook diverse fingerfood als brioche, oesters en carpaccio. Signature dishes zijn de kreeft en de Côte de boeuf maar de gehele menukaart is zeker aan te raden.

Ontdek meer

Beste lezer,

Je bent op deze pagina gekomen vanuit de url Drachten wil je meemaken. Deze site is
sinds 1 september 2022 niet meer online.

In plaats daarvan is er nu Open Drachten,
een nieuw platform om de gemeente Smallingerland, Drachten en de dorpen beter op de kaart te zetten. Open Drachten wil een podium zijn voor inwoners, bedrijven, onderwijsinstellingen, en organisaties op allerlei gebied om verhalen te delen over
Smallingerland. Iedereen kan meebouwen aan Open Drachten. Het podium is van ons allemaal. In Drachten. In de Dertien Dorpen. In heel Smallingerland.