Voel je goed van top tot teen!

Voor mannen en vrouwen die goed voor de dag willen komen is ook uiterlijke verzorging belangrijk. In Smallingerland zijn veel ondernemers gevestigd die hun vak verstaan in beauty en styling.

Zodat jij je van top tot teen goed kunt voelen!

De bekende winkels

Voor uiterlijke verzorging of een lekker nieuw geurtje zijn de bekende verwenwinkels zoals Rituals, Ici Paris en Douglas in het Drachtster centrum.

Neem rustig de tijd en vraag daar persoonlijk advies, ze helpen je graag!

Ook voor een cadeautje, dat natuurlijk voor een speciale gelegenheid mooi voor je wordt ingepakt.

Bij jouw lifestyle hoort misschien een nieuwe look?

Een goede kapper die model, kleur en stijl van je haar weet te combineren met de persoon in de kappersstoel, in Smallingerland zijn gediplomeerde dames- en herenkappers die zorgen dat je vaker en vooral trots in de spiegel kijkt!

Voor de moderne man, die zich professioneel wil laten knippen, scheren of contouren stylen, is de barbier ook in Drachten te vinden. Niet één, maar er zijn zelfs vier barbershops gevestigd in of rond het centrum!

barbier

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf of ook wel ‘me-time’ genoemd, krijg je absoluut met een heerlijke schoonheidsbehandeling of een ontspanningsmassage.

Smallingerland kent vele professionele ondernemers in deze verzorgende branche, die hun eigen bedrijf zijn gestart en persoonlijke aandacht aan hun klanten geven. Ook voor huidadvies en bijpassende make-up.

Ti Sento hair- en skincare is in het centrum aan de Noordkade gevestigd en biedt haarmode- en schoonheidsbehandelingen aan, waaronder een speciale brows salon, met de moderne technieken van deze tijd. Eigenaresse Cis deed zelfs mee aan het RTL programma Looking Good!

Bij Code Mooi aan de Burg, Wuiteweg, niet ver van het winkelcentrum, zijn de professionele schoonheidsspecialiste Merel en pedicure Emmy als trotse eigenaressen al meer dan vijf jaar samen in een pand gevestigd en kun je eventueel een combinatie afspraak maken voor de verzorging van top tot teen!

Is er een serieus huidprobleem, dan kun je een huidanalyse laten verrichten bij Mijn Huidspecialist Drachten.

Eigenaresse José startte met haar huidkliniek in 2009 en is sinds 2018 gevestigd in Haersma State, het monumentale gebouw in het Haersmapark in Drachten. De huidkliniek is gespecialiseerd voor huidverbetering van binnenuit, voedingssupplementen en lasertherapie.Wil je hippe nagels die helemaal bij jou passen? In Smallingerland zijn vele gerenommeerde nagelstudio’s gevestigd (soms aan huis) of in het Drachtster centrum aan de Oosterstraat is sinds vorig jaar Nagelstudio Liza, met de moderne bionails voor hand- en teennagels.

TI Sento

Ontdek meer

Beste lezer,

Je bent op deze pagina gekomen vanuit de url Drachten wil je meemaken. Deze site is
sinds 1 september 2022 niet meer online.

In plaats daarvan is er nu Open Drachten,
een nieuw platform om de gemeente Smallingerland, Drachten en de dorpen beter op de kaart te zetten. Open Drachten wil een podium zijn voor inwoners, bedrijven, onderwijsinstellingen, en organisaties op allerlei gebied om verhalen te delen over
Smallingerland. Iedereen kan meebouwen aan Open Drachten. Het podium is van ons allemaal. In Drachten. In de Dertien Dorpen. In heel Smallingerland.