Time for tea, een fijne high tea in Smallingerland

Een lekkere kop thee om je aan op te warmen. In deze tijd van het jaar is het zo fijn om samen met vrienden ergens een goede kop thee met wat lekkers erbij te gaan drinken. In Smallingerland heb je verschillende leuke plekjes waar je voor een high tea terecht kunt.

Theeschenkerij ’t Landschap

Tijd om even lekker bij te komen van de dagelijkse bezigheden. Bij Theeschenkerij ’t Landschap ben je hiervoor aan het juiste adres. Diverse soorten thee, petit fours, scones en lekkere sandwiches. Alles wat je nodig hebt om samen even een paar uurtjes te relaxen en alleen maar te genieten.

Doppio Espresso Drachten

Ben je niet alleen fan van thee maar hou je ook van een goede kop koffie? Dan is Doppio Espresso in Drachten een goede plek voor jou. Hier kun je diverse theedrinken maar ook genieten van verschillende soorten koffiespecialiteiten. Met een uitgebreide kaart hebben ze hier van allerlei lekkernijen om te eten bij je kop koffie of thee. Van broodjes naar specials zoals soep of een Italiaans 12-uurtje.

De Herberg van Smallingerland

In Rottevalle zit De Herberg van Smallingerland waar je kunt genieten van een high tea. Allerlei soorten zoete en hartige hapjes in combinatie met thee op een monumentale locatie. Geniet van je kop thee gezellig bij de haard en kom volledig tot rust tijdens de high tea.

herberg high tea

Theetuin de Tamarisk

Kom tot rust in Theetuin de Tamarisk. Een tuin waar twee grote kastanjebomen en een mooie lindeboom het beeld bepalen. Maar liefst 87 are aan tuin met twee grote vijvers. Een fijne plek om rond te lopen en daarna te genieten van een lekkere high tea met verschillende hapjes en diverse theesoorten.

theetuin

Ontdek meer

Beste lezer,

Je bent op deze pagina gekomen vanuit de url Drachten wil je meemaken. Deze site is
sinds 1 september 2022 niet meer online.

In plaats daarvan is er nu Open Drachten,
een nieuw platform om de gemeente Smallingerland, Drachten en de dorpen beter op de kaart te zetten. Open Drachten wil een podium zijn voor inwoners, bedrijven, onderwijsinstellingen, en organisaties op allerlei gebied om verhalen te delen over
Smallingerland. Iedereen kan meebouwen aan Open Drachten. Het podium is van ons allemaal. In Drachten. In de Dertien Dorpen. In heel Smallingerland.