De eerste editie van de restaurantweek in Smallingerland, die plaatsvond van 1 tot 10 september, was een succes! Culinaire liefhebbers konden op een toegankelijke manier genieten van de diverse keukens die Smallingerland te bieden heeft.
De diversiteit qua restaurants maakte het succes van de restaurantweek. Liefhebbers uit de regio konden op deze manier ontdekken dat Smallingerland veel te bieden heeft maar ook kon je op een toegankelijke manier een nieuwe unieke culinaire ervaring ervaren.
Restaurant ’t Polderhûs in De Veenhoop mocht maar liefst 70 gasten ontvangen voor de restaurantweek. Het drie-gangen menu werd zo goed ontvangen dat je daar de komende weken nog wat langer kan genieten van het menu. Het dessert, een notenparfait met een sabayon van het Smulslokje, hebben wij ook los aangeboden omdat hier zoveel leuke reacties op kwamen, aldus Herma Sikkes, eigenaresse van ‘t Polderhûs.
Met het enthousiasme van zowel de horecaondernemers als de gasten, kijkt Platform Gastvrij Smallingerland al uit naar de volgende editie van de restaurantweek!