Looks Like Vintage

Betaalbare vintage en retro-geïnspireerde kleding, dat is wat je kunt vinden bij Looks Like Vintage in Drachten. Dé winkel en webwinkel met een afwisselende en unieke collectie damesmode.

Retro en Vintage lovers

Kleding voor stoere rockabella’s, pin-up dames en romantische dolly’s, zij hoeven niet alleen meer online te zoeken maar kunnen deze kleding gewoon vinden in het centrum van Drachten. De winkel werd in 2013 opgericht om iedereen de kans te geven om op een betaalbare manier een unieke outfit samen te stellen. Van kleding tot schoenen tot bijpassende sieraden en accessoires, als je van retro en vintage houdt vind je er ongeacht je maat of pasvorm altijd iets naar jouw wens.

Verrassende collectie

De collectie wordt samengesteld uit de leukste merken van heel Europa om jou elke keer weer te verrassen. Sommige merken hebben zelfs een plussizelijn tot maat 58! Echt voor ieder wat wils dus!

Ontdek meer

Beste lezer,

Je bent op deze pagina gekomen vanuit de url Drachten wil je meemaken. Deze site is
sinds 1 september 2022 niet meer online.

In plaats daarvan is er nu Open Drachten,
een nieuw platform om de gemeente Smallingerland, Drachten en de dorpen beter op de kaart te zetten. Open Drachten wil een podium zijn voor inwoners, bedrijven, onderwijsinstellingen, en organisaties op allerlei gebied om verhalen te delen over
Smallingerland. Iedereen kan meebouwen aan Open Drachten. Het podium is van ons allemaal. In Drachten. In de Dertien Dorpen. In heel Smallingerland.